fbpx

Liity jäseneksi

Colyseumin asiakasmäärä on rajattu, jotta jokaiselle asiakkaalle voidaan antaa takuu.

 

 • Aina tilaa treenata
 • Vain parhaat aina huolletut ja toimivat välineet
 • Ei koskaan huolto tilattu/epäkunnossa lappuja
 • Aina siistiä
 • Helppo säilyttää turvavälit

Nämä lupaukset on annettu Colyseumin asiakkaille perustamisesta alkaen. Olipa harrastuksesi sitten perus salitreeniä, toiminnallista, strongman tai vaikka crossfit:ia, saat käyttöösi parhaat ja laadukkaimmat mahdolliset välineet. Ja mikä parasta, meillä on tilaa myös treenata niillä. Meillä ei tarvitse suunnitella treeniä sen mukaan mitä on vapaana, vaan saat keskittyä olennaiseen. Sen lisäksi visuaalisuus, siisteys, rento ilmapiiri ja musiikki takaavat aina mukavan vierailun meillä. Lähtökohdista ja tavoitteista riippumatta kaikki ovat täällä samalla viivalla. Kaikki moikkaa kaikkia ja fiilistä on monesti kuvailtu ”kuin olohuoneeseen tulisi” ja sen paremmin sitä ei oikeastaan voi sanoa.

 Jätä yhteystietosi alle ja soitamme sinulle henkilökohtaisesti heti kun paikka avautuu. Mikäli olisit tulossa kaverin kanssa, mainitse myös se niin järjestämme paikan hänellekin.

Ensimmäinen kuukausi on aina ilmainen. Voit siis ottaa paikan heti sen vapautuessa vastaan, vaikka joutuisitkin maksamaan nykyiselle salillesi vielä irtisanomiskuukauden. Näin sinun ei tarvitse maksaa kahteen paikkaan yhtä aikaa.

Kertakäyntejä ja 10x kortteja on aina myynnissä, jotta voit tutustua saliin milloin vain.

Jätä tietosi ja soitamme sinulle heti kun paikkasi vapautuu. Et sitoudu mihinkään, voit tehdä päätöksen paikan vastaanottamisesta vasta saatuasi ilmoituksen.

  Kertakäynnit

   

  Kertakäynti 12 €

  10 kerran kortti 89 €

  HINNASTO

  COLYSEUM BASIC

  • Ensimmäinen kuukausi 0 €
  • Kuntosalin rajaton käyttö
  • Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, voit katkaista sopimuksen milloin tahansa. 1 kk irtisanomisaika.

  Hinta 47 € / kk

  Kertakäynnit

   

  Kertakäynti 12 €

  10 kerran kortti 89 €

  MEILLÄ KÄY MYÖS: